Podopieczni

Patryk Boro
Patryk Boro – urodzony 11.01.1992 w Poznaniu, swoją przygodę z filmem rozpoczął od produkcji filmu Złudzenia, koprodukcji międzynarodowej która ma powstać na przełomie 2014/2015, w międzyczasie wyprodukował oraz wyreżyserował film Primadonna w którym w głównych rolach pojawili się m.in.: Agnieszka Rataj, Ilona Felicjańska, Dariusz Jezierski, Weronika Trittner oraz Małgorzata Szczepańska Stankiewicz. Obraz okazał się wielkim sukcesem medialnym, pojawiając się jeszcze przed zdjęciami w każdym medium w kraju, podczas procesu post produkcji pojawił się w obrazie Yossariana Malewskiego odgrywając rolę syna głównej bohaterki. Na początku 2013 roku po nawiązaniu kontaktów z przedstawicielami włoskiego kina postanowił zrealizować krótkometrażówkę pt. Capolavoro, która ma być swoistym hołdem dla włoskiego kina lat 60.

Patryk Boro oprócz pasji filmowej i produkcji ponad to takich filmów jak Nawiedzona Szosa oraz Wrota Piekieł, zajmuje się prowadzeniem własnej firmy Celebration Productions oraz produkcją eventów, pokazów mody oraz eventów biznesowych w Polsce i poza jej granicami. 


Patryk Boro to również sprawdzony doskonały konferansjer wszelkiego rodzaju eventów...

Filmografia

Reżyser
Illusions 2014
Primadonna 2013
Capolavoro 2013

Producent
Za przeszłość 2014
Pleasures 2014
Nawiedzona Szosa 2013
Wrota Piekieł 2014
Lonely Birthday 2013
Primadonna 2013
Capolavoro 2013

Dokument

Piękniejsza Strona Polityki 2009 reżyser/producent

Bibliografia
Sex, Luv & Me 2014
Więzy Krwi Reedycja + Audiobook 2013
Więzy Krwi 2008